Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Tamlanan bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya dürüst açılmaktadır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar hayırlı ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla yangın kapısı ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya münasebet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler ortada okul, dirimlik üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın olduğu zevküsefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page